مشاوره حقوقی رایگان - هزینه بازسازی پارکینگ

با سلام من مدیر اپارتمانی هستم که جنوبی میباشد و برای وارد شدن به ساختمان از درون محوطه پارکینگ گذشته و تا به اسانسور برسیم حال میخواهیم بازسازی کف پارکینگ را انجام دهیم و یکی از واحد دارای پارکینگ خصوصی نمیباشد و میگوید هزینه به من تعلق نمیگیرد ایا این درست است ؟ و مطابق کدام قانون و بند آن میتوان استناد کرد خواهشمند است راهنمایی بفرمایید .
پیشاپیش از راهنمایی و صرف وقت سپاسگزار هستیم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، اگه پارکینگ، اختصاصی بوده، به ایشان، هزینه تعلق نمی گیرد والا، تعلق می گیرد، ماده10مکرر ق، ت، آ،