مشاوره حقوقی رایگان - حق ارتفاق جوی اب

باسلام و خسته نباشید به ملکی پایین تر از ملک بنده قبلا حق ارتفاق جوی اب داده شده و صرفا جهت انتقال اب که هر دو هفته یکبار صورت میگرد ایا ایشان میتواند از ان بعنوان راه تردد همیشگی استفاده نماید با وجودیکه راه عبور مرور ان از مسیر دیگری میباشد ایا اینکار ایجاد مزاحمت برای مالک ملک نیست و آیا با وجودیکه از همین جوی میشود به سایر زمینها ابرسانی کرد ایجاد جوی دیگری برای انتقال اب جایز میباشد و ایجاد جوی اب دوم موجب پرت زمین مالک میگردد مالک میتواند از ایجاد جوی دوم جلوگیری نماید با تشکر از بردباری شما عزیزان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر نمی تواند
خیر نمی تواند جوی اب دیگری احداث کند و مالک می تواند از ایجاد جوی دوم جلوگیری کند