مشاوره حقوقی رایگان - دیه حادثه در حین کار

سلام. من حین کار حادثه دیدم و انگشت شست پای من شکسته. به من اوایل قول گروه، رتبه و این که بیمه مسئولیت مدنی خسارت می دهد، دادند. الان تهدید و نامه رضایت جلوی من گذاشتن تا امضا کنم و من هم امضا نکردم. برای دیه کجا شکایت کنم بهتر است؟ وزارت کار، کلانتری، دادسرا و یا شورای محله؟ میشه راهنمایی بکنید. تهدید کردند که اگر شکایت کنی مقصر شناخته می شوی و اضافه کاری ات را حذف می کنیم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما می توانید ابتدا تامین دلیل در شورا مطرح نمایید تا معلوم بشود که حادثه در حین کار انجام شده و سپس دادخواست مطالبه دیه به طرفیت اداره بیمه و شرکت مطرح نمایید