مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل کالا در خرید از سایت درج آگهی

با سلام.
بنده وقتی 16 ساله بودم از طریق سایت درج آگهی یک گوشی از مشهد خریدم و خودم شهر مرند هستم. تا پول رو به حسابش زدم کلی فحش ناموسی داد و رفت. پول هم از حساب بانکی خودم انتقال داده بودم و رسید هم دارم میتونم شکایت کنم؟ مبلغش دو الی سه سال پیش 750 تومن بود و اون زمان هر چی به پدر اصرار نمودم شکایت کند، نکرد. خط هم به نام خواهرم بود الان به نام خودم زده است. الان میتونم شکایت کنم و پول رو پس بگیرم؟ آیا فحش ها قابل پیگیری هستند؟ اون زمان ریز مکالمات، پیامک، اسکرین شات، ضبط صدا و پرینت همه چی و هر مدرکی بگید از او نگه داشتم. آیا میشه فحش ها رو اثبات کرد؟ چون خط دو سال پیش به نام خواهرم بود و الان به نام من هست. آیا برای پرینت حکم قضایی باید خواهرم هم بیاد؟ آیا شکایت کنم حسابش رو میبندند؟ خیلی حال من رو به هم زده و کلی فحش داد و حدود یک ماه مزاحمت ایجاد کرد و یک ماه فحش داد و پول من خورد و بنده هیچ گونه فحشی نداده بودم. آیا قابل پیگیری هست؟

پاسخ ها :

نویدسعیدی

جناب آقای نویدسعیدی :

باسلام حق شکایت کیفری روندارین چون باگذشت یکس ال دچارمرور زمان شده است ولی ازلحاظ حقوقی میتونید اقدام کنید جهت استردادمبلغ پولتون