مشاوره حقوقی رایگان - اضافه مساحت زمین

سلام. پدر بنده سال 68 یک زمین کشاورزی به مساحت 13 هزار متر با قولنامه خریده و موقع خرید کل مساحت زمین اندازه گیری شده و بعد فروخته شده. الان فروشنده ادعا دارد که شما پول 13 هزار متر دادید ولی زمین 13500 متر است. الان اگر فروشنده شکایت کند تکلیف ما چیست و دادگاه چه رای صادر میکند؟ آیا ما باید قیمت اضافه زمین را پرداخت کنیم یا اضافه ی مساحت مال فروشنده هست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر زمین اضافه باشد ، اضافه متعلق به فروشنده است مگر شما با هم توافق نمایید البته بستگی به متن الفاظ قرارداد و شروط قراردادی هم دارد
موفق باشید

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

راه دارد ولی نه درنوشته تشریف بیاریددفتربامدارک.ظریفی091210224422