مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق و مزایای کارگر بدون قرارداد

سلام. من به مدت 4 سال از سن 15 سالگی در سال 93 تا 19 سالگی که میشه سال 96 در رستورانی مشغول به کار بودم اما نه قراردادی هست و نه کتبی چیزی نوشته شده و قرارداد ما شفاهی بود. قرار بود بیمه کند و ماهی 700 حقوق بدهد و اما حقوق من رو نقدی ماهی پنجاه هزار تومن میداد و عیدی که نمیداد، مرخصی هم نداشتم و بیمه هم حتی یک بار نکرد. رسید پرداخت حقوق و .. هم ندارم که به کارت من زده باشد اما شاهد و استشهاد محلی دارم و کارکنان قبلی هم همین مشکل رو دارند. آیا من به اداره کار شکایت کنم میتونم حق و حقوق خودم رو دریافت کنم؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر محل کار شما به کار خود ادامه میدهد ،هیات تحقیق اداره کار ،میتواند با مراجعه به محل کار سابق شما و انجام تحقیقات ، رابطه کارگر و کارفرمایی را احراز نموده و بر اساس آن مبادرت به صدور رای نماید .
اگر رابطه کارگر و کارفرمایی بین شما و رستوران احراز شود ، ملاک برای پذیرش پرداختی حقوق به شما ،ارائه دلیل از،سوی کارفرما است و اگر کارفرما نتواند با دلیل اثبات کند که حقوق ،مزایا و حق بیمه شما را بر اساس قانون پرداخته است ، محکوم خواهد شد.
موفق باشید

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

شما با شهادت شهود می توانید مدت کار خود را ثابت کنید و از این طریق حقوق و مزایای خودتان را مطالبه کنید منتها شرط شکایت ، برای اخراج و بازگشت به کار فقط 30روز از زمان اخراج می‌باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با مستندات واریزی و
شهادت شهود راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و
حتی المقدور وکیل متخصص اختیار نمایید....