مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین در طرح فضای سبز

با سلام. یک پلاک زمین مسکونی دارای سند 6 دانگ ثبتی خریداری نموده ام. حالا مراجع قضایی میگوید مسکن و شهرسازی تخلف کرده است و این زمین ها فضای سبز بوده اند شما برو و از فروشنده شکایت کن. فروشنده نیز شخصی می باشد.
حال آیا زمین به من تعلق میگیره یا پول زمین با نرخ تورم بانک مرکزی؟
طرح دعوی شکایت کیفری باید بکنم یا حقوقی؟
ساکن شوشتر هستم و نیاز به وکیل دارم. وکیل در خوزستان معرفی کنید.
با تشکر.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
دادخواست حقوقی لازم است و مطالبه اصل پول پرداختی به انضمام خسارات وارده و کاهش ارزش پول