مشاوره حقوقی رایگان - بردن وسایل منزل

باعرض سلام و ادب و احترام خدمت شما استاد بزرگوار.
بنده یک سال و خورده ای میشه که با همسرم به خاطر داشتن فساد اخلاقی شدید، اعتیاد، دروغگویی، خیانت کردن و غیره مشکل دارم که چندین بار از خانه فرار کرد رفت و فردا ظهر یا غروب برگشت خانه بدون به همراه بردن پسر کوچکم که یک ساله بود یا دخالت بی جا و بی مورد پدر خانوم یا برادر در زندگی که حتی چندین بار اون ها اقدام به بردن همسرم از سر زندگی اش و از داخل خانه اون هم بدون به همراه بردن پسر کوچکم. یا چندین بار همسرم من رو تهدید به جاسازی مواد مخدر یا سرقت لوازم منزل کرده بود. فقط برای پرونده سازی علیه من که این دفعه که از خانه فرار کرده بود تمام قفل های خانه رو عوض کردم چون یک بار عابر بانک و کلید خانه رو از جلوی چشم من بامامور کلانتری دزدید و فرار کرد. متوجه سرقت عابر بانک و کلید خانه نشدیم و بعد فهمیدم که سریع قفل ها رو عوض کردم. قهر بود و طبقه پایین خانه پدرش رفته بود. بعد از فرار کردن فرداش برگشت رفت خانه پدرش که کلید خانه و عابربانک من رو دزدیده بود و روز بعدش دیدم همسرم صبح با پسر کوچکم از منزل خارج شد و رفت. بعد از یک الی دو ساعت هر چی زنگ زدم و پیام دادم توجه نکرد و جواب تماس یا پیام های من رو نداد که خیلی دلواپس شده بودم. حتی در پیام هایم نوشته بودم عزیزم کجایی چرا جواب نمیدی دلتنگ و دلواپس شماها شدم یک جوابی بده تا از دلتنگی در بیام. باز هم جواب نداد و خیلی زنگ زدم و پیام دادم حتی به برادرهاش زنگ زدم گفتم ... از صبح با ... پسرم رفته و هر چی زنگ میزنم و پیام میدم جواب نمیده. کجا هست و چی کار میکنه و با کی رفته؟ اون ها هم جوابی ندادند و گفتند بی اطلاع هستند. تا این که شب ساعت هفت الی هشت بود دیدم با یک سر و ضع ناجور اومد زنگ زدم پلیس 110گشت اومد من رو انداختن داخل ماشین کلانتری بعدش به مامورکلانتری گفتم یک لحظه درب خانه رو قفل بکنم و کلید رو بگیرم که گفت نه نمیشه گفتم خودت یک لحظه زحمت بکش قفل کن درب خانه و حیاط رو و کلید رو به من بده که گفت نمیشه به من ربطی ندارد. حتی به او گفتم خانومم من رو تهدید به جاسازی مواد مخدر یا سرقت لوازم منزل کرده که برای من پرونده سازی بکنه باز هم گوش نکرد. یکی از مامور ها من رو با ماشین گشت برد کلانتری یک مامور با خانومم جلوی خانه ایستادن که درب حیاط خانه باز بود و اون ها نیم ساعت بعدش اومدن کلانتری. وقتی از کلانتری برگشتم دیدم خانه به هم ریخته هست و کمد مدارک شخصی ام نیست. تمام مدارک ها رو با کمدم ماموره داده بود به خانومم ببره که قولنامه رهن خانه بود که از پدرش رهن کرده بودم که بین خودمون و در حضور شاهد نوشته و امضاشده بود و خیلی مدارک و سند های دیگر در آن بود که اون ها بعدا امتیاز آب، برق و گاز هم قطع کردن و در آخر یک شب کلانتری من رو الکی بدون هیچ حکمی بازداشت کرد. اون ها هم آخر شب از راه کلانتری بعد از شکستن قفل درب اقدام به سرقت لوازم منزل، پول، کارتن گوشی، خالی کردن یخچال، برنج، بردن تمام لباس ها و گشتن تمام جیب های کت و شلوارم که داخل کاور بود، خالی کردن کشو میز کامپیوتر و خیلی چیز های دیگر و در آخر درب حیاط رو با دستگاه جوش جوشکاری کردن تا مانع ورود من به خانه بشن و حتی من رو تهدید به قتل و ضرب و شتم کردن و فرداش که رفته بودم شکایت کرده بودم جلو درب خانه دسته جمعی به من حمله کردن که در بیمارستان بستری شدم. هر چی با پلیس 110 تماس گرفتن. همسایه ها از کلانتری گشت و ماموری نیامد که آمبولانس اومد من رو برد بیمارستان حتی داخل بیمارستان هم نیومدند. صورتجلسه بنویسند حتی صورتجلسه هایی که از قبل تماس گرفته بودم نوشته بودن از داخل کلانتری غیب شد و خیلی خلاف های دیگر. حتی رفتم پیش رئیس کلانتری کتبی و شفاهی و حضوری پیگیر شدم ولی بی نتیجه بود. حتی برای من پرونده سازی هم کردند که به لطف خداوند متعال تبرئه شدم. بازرسی ستاد ناجا سبزوار رفتم ولی جواب درست نگرفتم و به حق ام نرسیدم الان همون موقع آواره کوچه خیابان هستم حتی رفتن از من تصرف عدوانی شاکی شدن بعد از سرقت و جوشکاری درب حیاط که تبرئه شدم. لطفا کمک و راهنمایی ام بکنید تا از این آوارگی و دربدری خلاص بشم. الان اومدم گرگان خانه پدرم با پدر و مادرم زندگی میکنم. در صورتی که در سبزوار خانه رهن کردم و پول رهن دادم. الان همسرم با برادرش در همون خانه دارن هزار خلاف میکنند. از خرید و فروش مواد مخدر و غیره کلانتری هم کاری ندارد. بار ها شاکی شدم و پیگی رولی بی نتیجه بود. لطفا کمکم کنید. با تشکر .

پاسخ ها :

بردن وسایل منزل توسط زوجه ممانعت از ورود به منزل توسط زوجه ضرب و جرح تهدید به قتل