مشاوره حقوقی رایگان - ساخت بنا

سلام. آیا ساخت بنا بر روی زمینی که دارای سند شش دانگ عرصه و اعیان می باشد، مشکلی دارد؟ ضمنا وسط این زمین 8000 متری بنای مسکونی وجود دارد و بافت روستایی بوده و زمین در محدوده بافت مستثنیات روستا می باشد. بنا به نیاز احتیاج به بنای جدید در شعاع 40 متری می باشد.
ممنون و سپاس.

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. شما باید تایید دهیاری و بنیاد مسکن را در روستا بگیرید تا بتوانید برای محل پروانه ساخت دریافت کنید.