مشاوره حقوقی رایگان - پلمب

سلام، چندنفر کارگر اخراجی هستیم که بعد از مراحلی از اداره کار به دادگستری بابت نپرداختن مطالباتمون از طرف شرکت حکم توقیف وسایل داخل یکی از سوله های شرکت رو گرفتیم و چون خود شرکت بدون اجازه ما به وسایل توقیفی دست ميزد، حکم پلمب سوله رو از دادستانی گرفتیم و با مامور انتظامی پلمب کردیم. در چه صورت کارخونه ميتونه بدون اجازه ما پلمب رو باز کنه؟ چون وکیل شرکت ميگفت پلمب کنید از طریق قانون بازش میکنم. ممنون

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

اگر غیر قانونی پلمپ را بشکنند جرم است ولی اگر قانونا اعتراض کنند در مواقعی قابل فک پلمپ به دستور دادگاه می باشد