مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از اشتغال دختر توسط خانواده

سلام. من دختر 19 ساله ای هستم که خانواده بسیار سخت گیر و دو برادر بزرگ دارم. من اصلا اجازه بیرون رفتن تنهایی و یا با دوستانم رو ندارم. برادرم مداوم با من تماس میگیرد.
اجازه سر کار رفتن هم به من نمیدهند و وضع مالی خوبی نداریم و نیاز های من رو نمیتونند برطرف کنند.
چطور میتونم به سر کار برم که اجازه بدن و آیا راه قانونی هست؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
شما بالغ هستید و برای سرکار رفتن نیاز به اذن و اجازه ی کسی حتی پدر هم ندارید...در صورت ممانعت میتونید شکایت مزاحمت مطرح کنید...جلوگیری نوعی مزاحمت محسوب میشود.