مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به جرم افترا

شخصی از من به جرم رابطه نامشروع غیر زنا با همسرش شکایت کرد. در هیچ یک از جلسات دادگاه حاضر نشد و در شکایت هم مدرک و سندی ذکر نکرده بود. قاضی هم با توجه به عدم حضور شاکی (و همسرش) یا وکیل وی در جلسات حکم به برائت من داد.
حالا میتوانم به جرم افترا از وی شکایت کنم و شکایت آیا به جایی میرسد و فرد مقابل محکوم می شود؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، به صرف شکایت از شما، با توجه به اینکه دادگستری، مرجع دادخواهی است ودر مرجع صالح شکایت ایشان مطرح گردید، عمل ایشان وصف مجرمانه ندارد، وقابل تعقیب نمی باشد