مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه از بیمه

باسلام خدمت عزیزان پریسال به من ماشین زد و فرار کرد مراحل را سپری و انجام دادم و دقیقا امروز 30 روز از رای نهایی میگذره و اخرین مهلت اعتراض صندوق تامین خسارت 99/11/22 بوده و هیچ خبری از صندوق نشد. بایستی چکار کنم و الان میشه علی الحساب چندتومانی از صندوق گرفت. ممنونم از راهنمایی بزرگواران

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
درصورتیکه صندوق از رای صادره اعتراض ننموده است ورای قطعی شده با مراجعه به شعبه مربوطه درخواست صدور اجراییه نمایید