مشاوره حقوقی رایگان - بدهی مستاجر به مالک

با سلام لطفا جواب بدید مستاجر چند ماه اجاره نداده بود و من شکایت کردم مبنی بر تخلیه منزل و دادن اجاره های معوقه که در نهایت منزل را تخلیه کرد و بخاری را که در قولنامه قید شده بود با خود برده و جمعا پول چند ماه اجاره و پول گاز اب برق که جمعا 5میلیون می شه به من بدهکاره حالا من چند روزه می رم شورای حل اختلاف می گه به ما مربوط نیست به اجرای احکام می رم می گن به ما مربوط نیست و در اخر پرونده برگشت خورده به شورای حل اختلاف و می گن از حکم توقیف اموال برگشته حالا من نمی دونم پیکار کنم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر در خصوص اجرای معوقه رای صادر شده ، آنرا در اجرای احکام پیگیری کرده و درخواست توقیف اموال یا جلب مستاجر را بخواهید. اگر رای صادر نشده باید دادخواست بدهید و منتظر جلسه رسیدگی و صدور رای باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید دوباره دادخواست مطالبه وجه به شورا بدهید و..