مشاوره حقوقی رایگان - روش دادخواست هزینه های مازاد بر دیه و خسارت ناشی از جرم

با سلام. دیه بنده تعیین شده و رای قطعی است ولی 3 برابر مبلغ دیه تا الان خرج کردم مدارکشم هست . بابت هزینه ها باید دادخواست مطالبه خسارت و ضرر و زیان ناشی از جرم مطرح کنم و نسبت به هزینه های مازاد بر دیه دادخواست مطالبه بدهم اما نمیدانم الان باید کجا بروم و این کار را انجام بدم؟ دادگاه حقوقی برم یا خدمات الکترونیکی قضایی؟ پرونده در اجرای احکام میباشد برای گرفتن دیه از متهم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
جهت تقدیم دادخواست به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید