مشاوره حقوقی رایگان - حضانت و ملاقات با فززند

با سلام و عرض ارادت بنده 3 سوال داشتم
1. اینکه وقتی می گویند حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر هست یعنی اینکه تا پایان هفت سالگی یا تا پایان شش سالگی که فرزند به ابتدا سن هفت سالگی می رسد چون همین نکته دوازده ماه فرقش هست .
2. اینکه بنده از همسرم جدا شدم و حضانت پسرم به او سپرده شده و قرار شد هفته ای یک روز من حق ملاقات داشته باشم ولی ایشان (مادر فرزند )پس از 6 ماه از شهر محل اقامت قبل از طلاق به استان همجوار مهاجرت کرده و می گوید اگر بچه را میخواهی ملاقات کنی باید طبق رای دادگاه بیایی محل زندگی مادر او را ملاقات کنی ؟ لطفا بفرماییدحق با کیست و من باید چکار کنم ؟
3. اینکه مادر بچه فاقد درآمد است و بیکار است شغل هم ندارد و در شهری غریب و دور از خانواده پدریش تنها با فرزندم زندگی می کند و هزینه زندگیش را با نفقه ای که من به فرزندم می دهم اداره می کند آیا می توانم درخواست سلب حضانت بدهم حضانت فرزندم را زودتر بر عهده بگیرم. متشکرم

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با سلام حق حضانت طفل تا هفت سالگی بر عهده مادر است یعنی به مجرد هفت سال تمام شدن طفل.پرداخت نفقه و خرجی طفل برعهده پدرمیباشد.خروج طفل از محل زندگی مشترک بدون اجازه پدر ممکن نیست مگر با اجازه دادگاه