مشاوره حقوقی رایگان - آیین نامه و توانایی جرم انگاری

آیا آیین نامه توانایی جرم انگاری دارد یا نه؟ اگر در عمل چنین موضوعی هست آیا آیین نامه اصل قانونی بودن رو بهش لطمه میزنه یا خیر؟
سلام، من دانشجوی ترم دو حقوق هستم این سوال رو یکی از استادها مطرح کردن ولی من نتونستم داخل اینترنت مطلب مطلوبی رو پیدا کنم ممنون میشم هر چی سریعتر راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود خیر ایین نامه توانایی چنین کاری رو نداره وقانون بر ایین نامه ارجحیت داره