مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

سلام. من 8 ماه پیش به جرم حمل مشروبات الکلی دستگیر و ماشینم توقیف شد. الان دادگاه حکم داده بر 6ماه حبس و پرداخت جریمه ولی چیزی از ماشین تو حکم ننوشته. حساب بانکیم هم سه ماهه مسدود شده میخواستم بدونم میتونم برای رفع توقیف ماشین و مسدودی حسابم اقدام کنم یا نه در ضمن من تو پرونده به عنوان مجرم ردیف دوم شناخته شده و در هنگام دستگیری دو عدد مشروب داخل ماشین و بقیه رو در پارکینگ گرفته اند لطفا جوابم را بدهید چون وضعیت مالیم خیلی خرابه و اون ماشین تنها وسیله امرار معاشم هست لطفا لطفا...

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام تشریف ببریدشعبه و تقاضای رفع توقیف از خودرو کنید یا اینکه به زندان معرفی شوید و اگرسابقه محکومیت نداشته باشید بعدازسپری کردن یک سوم مجازات الباقی را مستحق تعلیق مجازات میشوید.