مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر برای دختر مجرد با سابقه بیمه تامین اجتماعی

با سلام. دختری مجرد هستم 20 سالی سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم . سوالم اینکه اگر پدرم فوت کند حقوقش به من میرسد یا خیر ؟ و اینکه اگر حقوق پدرم به من برسد من حقوق بازنشستگی خودم را در یافت میکنم ؟ اصلا میشه هم حقوق پدرم را داشته باشم هم حقوق بازشستگی خودم ؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. فرزندان دختری که شغل یا شوهر داشته باشند از مستمری پدر برخوردار نمی شوند