مشاوره حقوقی رایگان - عدم امضای قرارداد کاری توسط سرایداری

با سلام و احترام
بنده 3 سال هست که یک واحد را خریده ام و ساکن شده ام. یک سال نیم است که به عنوان مدیر ساختمان انجام وظیفه می کنم. شخصی به عنوان سرایدار به همراه همسر و فرزند در ساختمان هستند که یک سوئیت در اختیار ایشان قرار داده شده است. ایشان از زمانی که ساخت ساختمان تمام شده از طرف سازنده به عنوان نگهبان در ساختمان بوده و کم کم خودش را به عنوان سرایدار معرفی کرده و همونجا مستقر شده.
از همان اول هیچ گونه قراردادی با ایشان ثبت نشده و در حال حاضر 900 هزار تومان حقوق بابت نظافت هفتگی و جمع آوری زباله ها دریافت می کند و اینکه مجاز هست خارج از ساختمان کسب درامد داشته باشه و هیچگونه اجاره خانه و یا هزینه تعمیرات و موارد مشاع را پرداخت نمی کند. از زمانی که بنده مدیریت را قبول کردم ، قراردادی تهیه کردم و چندین بار با ایشان صحبت کردم که قرارداد را امضا کند ولی ایشان امضا نمی کند و می گوید باید حق و حقوق من را تا قبل این قرارداد پرداخت کنید و من بعداً امضا می کنم. بنده چه کاری باید انجام دهم که ایشان یا قرارداد امضا کند یا واحد را تخلیه نماید.
همچنین اینکه ایشان می تواند به صورت قانونی حق و حقوق سالهای قبل را دریافت نماید. لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

تماس بگیرید تا اشتباه نشود