مشاوره حقوقی رایگان - دریافت کد ایثارگری

با سلام و احترام.
پدر بنده در زمان جنگ حدود 18 ماه با لشگر حمزه ارتش که در آن هنگام در شهرستان اندیمشک یگان نظامی داشته است همکاری فعال داشته است و بدلیل آنکه کارمند راه آهن بوده تمامی مستندات رسمی و مکاتبات بین راه آهن و لشکر در خصوص همکاری ایشان موجود است.
با توجه به عدم پیگیری متاسفانه پرونده ایثارگری ندارند در حالیکه در فیش حقوقی آن زمان از طرف کارگزینی راه آهن مزایای آنرا دریافت نموده اند.
در حال حاضر چگونه میتوانیم از طریق لشگر حمزه که ستاد آن در شهر تبریز است، کد ایثارگری انحصاری جهت ایشان دریافت نماییم؟ متشکرم

پاسخ ها :

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

منظور شما کارت ایثارگری است که به افرادی تعلق می‌گیرد که خدمت آنها ثبت شده باشد