مشاوره حقوقی رایگان - اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی

با سلام و احترام.
اینجانب از مهر 98 تا اوایل خرداد 99 در کارخانه ای مشغول به کار شدم. از روز اول که برای مصاحبه رفتم قرار بود بیمه ام کنند اما تا آخر به بهانه های مختلف از بیمه بنده سرباز زدند. تا این که در اوایل خرداد قطع همکاری کردم. صاحب کارخانه سه ماه بعد از این که من با ایشان قطع همکاری کردم، شکایت کرده که من پیمانکار بودم و قرارداد پیمانکاری را به همراه وسایلی از کارخانه اش سرقت کرده ام و سه نفر از کارگرانش علیه بنده شهادت داده اند. این در صورتی است که خود صاحب کارخانه در آخر اسفند 98 تصویر صورتحساب کارکرد من را برای من جهت تسویه حساب آخر سال در واتساپ ارسال کرده که خودش حقوق ماهیانه، اضافه کار، کسر کار را در آن برای من نوشته است. در اداره کار برای بیمه و مزایا شکایت کردم. آن جا آمد و گفت من پیمانکارش بودم و حقوق ثابت نداشتم. چگونه میتوانم با مدرکی که دارم ثابت کنم دست خط خود صاحب کارخانه است و کارگر بودن من ثابت شود؟ چون هیچ مهر و امضایی پای آن نیست و فقط برای اطلاع از حساب برای من ارسال کرده. من بعد از تهمت ایشان در اداره کار شکایت کردم. لطفا راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

سيدعلي  سيدمرتاض

سيدعلي سيدمرتاض :

باسلام
دوست عزیز تحقیق در خصوص نوع رابطه اشتعال شما با کارفرما از وظائف مرجع رسیدگی یعنی همون هیئت تشخیصی که پرونده شما درآن مطرح رسیدگیست وشما با تکلیفی مواجه نیستید ( که چیزی را ثابت کنید یا نکنید )
اما در خصوص اتهام سرقت انجام تحقیقات و بازجوئی های فنی و تخصصی با مرجع دادسراست ... در واقع به این سادگی نیست که به وسیله حضورشهود تلقینی کسی بتواند اتهام سرقت رابدیگری اثبات کند . اکر انشالله دخالتی در این امر نداشتی خیالت راحت باشدو دغدغه نداشته باش .
والسلام