مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام. من چند سال پیش از یک شخصی 15 میلیون لباس خریدم. فروختم و شب به شب پولش رو به او پرداخت کردم و بدهی رو صاف کردم. فقط یک سفته 30 میلیونی بابت ضمانت به او دادم که روی آن قید نکردم بابت ضمانت. من سامانه ثنا نداشتم و ایشون هم از من آدرسی نداشتند. گویا برادرشون رفتن برج 5 امسال بابت سفته از من شکایت کردند. من هم بی خبر از همه جا در هیچ کدوم از جلسات حاضر نشدم تا این که یک ماه پیش ثنا نصب کردم و در تاریخ 99/11/9 برای من پیامک اومد ابلاغ اجراییه. من برای جلوگیری از حکم جلب دادخواست اعسار دادم. آیا در جلسه رسیدگی اعسار من بازداشت میشوم یا وثیقه نیاز هست؟ من در مهلت قانونی سی روز پس از ابلاغ اجراییه اعسار رو ثبت کردم.
لطفا من رو راهنمایی کنید. ممنون.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر دادخواست اعسار خود را در موعد سی روز پس از تاریخ ابلاغ اجراییه تقدیم کرده اید ،جلب نخواهید شد .
موفق باشید