مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سازمان بازرسی برای رد کردن قبولی بنده در تحویل مدارک

سلام و خسته نباشید ببخشید من آزمون سازمان تامین اجتماعی قبول شدم و رشتم مدیریت جهانگردی هستش وقتی رفتم مدارک رو تحویل بدن گفتن ما گرایش شمارو نمی‌خوایم در صورتیکه در دفترچه ذکر شده بود که مدیریت با تمام گرایش ها الان من باید چیکار کنم و چگونه شکایتمو ثبت کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. شما می توانید در دفتر خدمات قضایی به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید