مشاوره حقوقی رایگان - جرایم امنیتی

من بخاطر داشتن کانال 2000 نفری به جرم تبلیغ علیه نظام به 8 سال حبس محکوم شدم که 5 سال به خاطر تبلیغ علیه نظام بوده و ماده 134 برام اجرا شده که همون 5 سالو باید بکشم ایا کاهش حبس به من تعلق میگیره و ایا عفو رهبری در مورد ما اجرا میشه؟ وقتی پرونده در دیوان باشه اجرای حکم متوقف نمیشه؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

عفو رهبری بسته به شرایط تعیین از سوی رهبری دارد و اجرای حکم با قطعیت انجام میشود