مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه حقوق بازنشستگی

با سلام و احترام
نحوه محاسبه مستمری ، اینجانب در دو سال آخر تمام وقت در یک شرکت پیمانکاری مهندسین با پرداخت حداکثر سقف بیمه به تامین اجتماعی در شهرستان کلیبر آذربایجان شرقی ( از تاریخ 95/1/1 الی 97/7/30 ) و همچنان همزمان با شرکت مهندسین مشاور ط. ( کار قبلی ام ) در تهران تا تاریخ 96/5/6 بصورت آنلاین همکاری داشته که این شرکت نیز در لیست بیمه به تامین اجتماعی شعبه 1 تهران (علیرغم پرداخت حداکثر سقف بیمه به تامین اجتماعی کلیبر ) تا تاریخ 96/5/6پرداخت نموده که این مهم با توجه به تداخل 9 ماه در دو سال آخر با در نظر گرفتن ماده 34 تامین اجتماعی در دو کارگاه و لحاظ نمودن شعبه 1 تهران به عنوان کارگاه اصلی به شرح ذیل :
1-جمع میانگین دستمزد اینجانب در پایان همکاری سال( 94/6/31 الی 96/4/31 ) * کل سوابق تا پایان سال 97/7/30 کارگاه ک. در آذربایجان شرقی مد نظر قرار گیرد.
2-کارگاه ک. به عنوان کارگاه ثانویه با محاسبه دستمزد دو سال آخر از تاریخ 95/8/1 الی 97/7/30 با لحاظ نمودن عدد مینیمم مابه التفاوت در دوران 9 ماه اورلپ دو شرکت ضربدر 2/595
3- حاصل جمع ردیف های 1 و 2 مبلغ مستمری اینجابب شده است
لطفا چگونکی محاسبات بنده راهنمایی فرمایید ، پیشاپیش از رهنمود شما نهایت تشکر را دارم
*ضمنا در تهران با شرکت مختلف همکاری داشته و بیمه به شعبه های تامین اجتماعی پرداخت شده است *

پاسخ ها :

محاسبه حقوق بازنشستگی حقوق بازنشستگی