مشاوره حقوقی رایگان - حکم به بی حقی نفقه

سلام خدمت شما و تمام خوانندگان محترم
من تقریبا٢سال که شوهرم مرا بزور از خانه بیرون کرده و خانه ی پدرم هستم الان تقریبا 4ماه که حکم تمکین گرفته اما اقدامی برای برگشتنم نکرده و درصورتی که من قبل حکم تمکین شکایت نفقه کردم و قاضی یکی از شعبه ها تایید و کارشناسی شد اما الان حکم نشوز زده و نفقه ی معوقه و جاریه ساقط شد چکار کنم؟ شوهرم محکوم به کیفری موجب ضرب و جرح عمدی بنده شدن که متاسفانه این رای بعد تمکین بنده صادر شد کمکم کنین چکار کنم؟ نفقه ی معوقه رو چطور بگیرم؟ حکم نشوز و تمکین رو چطور باطل کنم؟

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
نفقه معوقه باید تا قطعیت و صدور گواهی نشور به شما پرداخت شود
مگر اینکه ثابت شود نشور قبل از قطعیت بوده
شما میتوانید با مراجعه به مرجع صدور نشوز آمادگی تمکین خود را اعلام تا مقدمات حضور شما را منزل مشترک فراهم گردد
و اگر پس از حضور شما در منزل ، همسرتان از منزل اخراج کرد باید به کلانتری مربوطه مراجع و در خواست گزارش نماید
که با گزارش برای شما نفقه تعلق می‌گیرد