مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی

با عرض سلام و خسته نباشید من الان نزدیک یه سال است که در درجه داری گزینش شدم و الان تو قسمت تحقیقات محلی من رو میگن که امتیازت کمه و علت رو بیان نمیکنن میگن به خاطر عموت تو مردود شدی با کسی که اصلا با اون رابطه ندارم من رو مردود کردن میگن جای اعتراض هم وجود نداره تازه من برا سردار ... فرمانده ناجا شهر ... از نماینده شهر و امام جمعه و رییس شورا نامه بردم ولی میگن که گزینش به ما ارتباطی نداره و مربوط به تهرانه ازتون خواهش میکنم که منو تو حل این مشکل راهنمایی کنید

پاسخ ها :

صادق نوریان

جناب آقای صادق نوریان :

با سلام برای این موضوع شما ایتدا باید به رای گزینش اعتراض کنید که در هیات عالی گزینش بررسی شود در صورتی که در آنجا هم رد شدید میتوانید شکایت خود را از هیات عالی گزینش در دیوان عدالت اداری مطرح کنید.