مشاوره حقوقی رایگان - مراحل تقسیم ماترک متوفی پس از دریافت گواهی انحصار وراثت

سلام
پدر بنده فوت کرده و بنده یکی از 4فرزند پدرم میباشم تا قبل از فوت همه روابط خوبی داشتیم و بعد از فوت پدر من که ناتنی بودم از همه دور افتادم خلاصه کلام که بنده هیچ مدرکی در دست ندارم به جز گواهی انحصار وراثت که رونوشتش را از شورای حل اختلاف گرفتم فرزندان دیگر قصد تقسیم اموال ندارند و همکاری نمیکنند
ولی بنده به علت شرایط نیاز به تقسیم اموال دارم حال باتوجه به عدم همکاری بقیه و نداشتن مدارک مورد نیاز به جز گواهی وراثت. تکلیف من چیست؟ من از کجا باید شروع کنم مدارک را چگونه جمع کنم؟
به طور کلی آیا به تنهایی برای گرفتن سهم الارث خود از موجودی بانکی پدر و خانه هایش میتوانم اقدامی انجام دهم؟ در این صورت لطفا مراحل گام به گام انرا محبت میفرمایید به بنده بگویید
تو گوگل بیشتر مراحل گرفتن گواهی وراثت را نوشته و توضیحات کاملی نیست که بعد از شورای حل اختلاف مرحله بعدی کار چیست

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با در دست داشتن گواهی انحصار وراثت ومراجعه به دفتر خدمات قضایی بطرفیت سایر وراث دادخواست تقسیم ترکه ومطالبه سهم الارث از ماترک مرحوم پدرتان را مطرح که در صورت قابل تقسیم بودن مطابق قانون تقسیم درغیر اینصورت فروش رفته ووجوه حاصل از فروش ان بین وراث تقسیم خواهد بود لازم بذکر است اموال ودارایی پدرتان را نیز باید به دادگاه اعلام نمایید