مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر مادر حق دارد که خرج منزل کند

با سلام. بعد از فوت پدر که کارمند دولت بودن حقوق بازنشستگی که تقسیم بین مادر و دختر مجرد میشود. آیا مادر برای مخارج منزل این حق را دارد که سهم حقوقی دختر را هر ماه ندهد و خرج منزل کند؟ با وجود دوپسر مجرد در منزل و حقوق مجزا بازنشستگی خود مادر که شاغل بودن. در صورتیکه از لحاظ مالی در مضیقه نباشیم؟ آیا بعد از چند سال میشود درخواست مطالبه کنیم؟ چون از روز اول موافق نبودن و الان 1 سال هست که حق من به خودم پرداخت میشود و خرج منزل نمیشود

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، قابل مطالبه است