مشاوره حقوقی رایگان - سهو قلم

سلام. در دادگاه بدوی رای به نفع بنده صادر شده است. لکن اشتباه سهو قلم در تایپ بوده است و نام خوانده را اسم پدر نوشتن در یک هفته بعد از رای تقاضای اصلاحیه را خودم دادم و رای تصحیح و به ابلاغ خواهان و خوانده رسید. در موعد مقرر بیست روز از رای اول اصلی خواهان اعتراضی نکرد و خواهان به استناد دادنامه رای اصلاحی اینجانب تقاصای تجدید نطر خواهی کرده است و بیست روز پس از تاریخ رای اصلاحی تقاضای اعتراص را ثبت نموده است. در صورتی که رای اصلی به دلیل عدم اعتراض قطعیت پیدا کرده است حالا در دادگاه تجدید نظر برای من در سامانه ابلاغیه امده است.
آیا طبق ماده 403 ( رای تصحیحی به طرفین ابلاغ خواهد شد. تسلیم رونوشت رای تصحیحی بدون رونوشت ممنوع است. حکم دادگاه در قسمتی که مورد اشتباه نبوده در صورت قطعیت اجرا خواهد شد.
اشتباه کارمند ماشین­ نویس در تنظیم و تحریر از موارد صدور رای تصحیحی نبوده بلکه می ­بایست مجددا رای تایپ شود و ابلاغ گردد اشتباه کارمند را نمیتوان از موارد صدور رای تصحیحی بیان نمود. اگر اشتباهی صورت گیرد دادگاه رای را تصحیح می نماید.
اساسا خوانده میتواند از تاریخ رای اصلاحی اعتراض کند یا تاریخ رای اولیه؟ ایشان در اعتراض وارد ماهیت رای صادر شده شده اند لکن اصلاح رای صرفا سهو قلم بوده نه ماهیت رای
آیا دادگاه تجدید نظر صرفا به رای اصلاحی نظر میدهد یا وارد ماهیت رای اولی هم میشود؟ آیا رای اولیه با گذشت بیست روز از تاریخ ابلاغ اول قطعیت یافته است؟ اگر اری اعتراض خواهان ظاهرا باید رد شود؟