مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کروکی افسر

با سلام و احترام.
بنده مورخ 99/11/30 در بزرگراه در حالی که شرایط جوی نامساعد و بارانی بود در حال رانندگی بودم که خودروی جلویی بنده ترمز کرد و من جهت جلوگیری از برخورد با آن خودرو ترمز کردم ولی خودرو بنده سر خورد و برای این که با او برخورد نکنم فرمان خودرو را به سمت راست پیچاندم و ترمز را کامل گرفتم که این امر موجب چرخش 180 درجه خودرو بنده و توفق در کنار گذر بزرگراه شد و در همان لحظه یک خودرو پژو تاکسی در کنارگذر به بنده برخورد کرد و سپس منحرف شده و به گارد ریل نیز برخورد نمود.
بلافاصله بعد از برخورد قبل از خروج بنده از خودرو به دلیل باز نشدن درب های جلو افسر پلیس نامحسوس سر صحنه حاضر شد و با راننده تاکسی در حال صحبت بود که تا بنده پیاده شدم از من مدارک خواست و مدارک تاکسی رو هم گرفت و به هر دوی ما گفت بیایید پلیس راه.پس از مراجعه ما یک افسر دیگر کروکی را آورد و بنده را به علت انحراف مقصر اعلام نمود.
راننده تاکسی با کروکی به بیمه مراجعه نمود و بنده از طرف پلیس به راهداری جهت تعیین خسارت گارد ریل معرفی شدم.
تا من به بیمه برسم راننده تاکسی تشکیل پرونده داده بود و رفته بود.
روز 99/12/2 نیز جهت اخذ مابه التفاوت خسارت و افت قیمت و خسارت بیکاری و دریافت هزینه های جرثقیل و دادخواست و کارشناس از بنده شکایت کرد.
برای من نیز در سامانه ثنا ابلاغ جهت روز شنبه 99/12/16 صادر شده است.
حال بنده میخواهم نسبت به کروکی افسر در خصوص عدم پذیرش قصور کامل اعتراض کنم.
لطفاً راهنمایی بفرمایید که باید چی کار کنم و به کجا مراجعه کنم و چه مدارکی لازم است.
با سپاس از شما.

پاسخ ها :

اعتراض به کروکی افسر مراحل اعتراض به کروکی تصادف کروکی تصادف تصادف