مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پرینت تلفن بدون اجازه

سلام وقت بخیر می خواستم مقدار مجازات شخصی که با معرفی شخص دیگری و دادن مدارک مالک اصلی خط به آن شخص و حضور هر دو شخص در دفتر پیشخوان که توسط دوربین های آنجا ثبت شده و در نهایت گرفتن پرینت چه مقدار می باشد با تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

قانون گذار مطابق ماده 648 قانون مجازات اسلامی از افشای اسرار صحبت کرده است که کلیه کسانی که به مناسبت شغل و یا حرفه خود محرم اسرار می شوند هر گاه در غیر از موارد قانونی اسرار مردم را افشا کنند مجرم شناخته می شوند و به 3 ماه و یک روز تا یکسال یا به یک میلیون و پانصد هزار تا شش میلیون ریال جزای نقدی محکوم می شوند بنابراین تنها در موارد قانونی فقط در نزد مقامات قضایی می توانند بعضی اسرار مطرح شود.

بنابراین مطابق ماده 648 قانون مجازات اسلامی صاحبان مشاغل رسمی دولتی و غیر دولتی که به نحوی با مردم در ارتباط هستند در صورت افشای اسرار مردم مجرم شناخته می شوند و باید منتظر مجازات باشند . (کارمند مخابراتی پیشخوان