مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه تجدیدنظر

با سلام شب بخیر دیروز برایم از دادگاه یک اس ام اس با این مضمون که آقای ب... پرونده شما به شماره ......... و شماره بایگانی .... به شعبه 10تبریز ارجاع شد
درصورت نیاز بحضور ابلاغ خواهد شد
اینو هم عرض کنم که 1ماه پیش من به پول تمبر یک میلیون هشتصد تومان به قاضی با شاهدین گفتم توان پرداخت این پول را ندارم چون من 58میلیون تومان 3سال پیش ماشینم رو که قسطی گرفته بودم فروختم و با کلاهبرداری و نقشه خودشو به گریه انداخت که تو این پولو به من بمدت 3ماه ندی منو میفرستن زندان و ... الان بعد 3 سال ماشینی که من 58 میلیون فروختم الان 235 میلیون قیمتش هست تازه از منم قهر کرده جواب تلفنم رو هم نمیده 57سالشه چندین فقره زندان رفته آخرین دفعه بجرم کشف وسایل آشپزی مواد شیشه گرفته بودنش زنشو طلاق داده خونشو مجردی و فاسد خونه کرده منم به دامش افتادم از سادگیم خواستم کمکش کنم بخاطر پول زندان نیفته الکی بهم سفته 400میلیونی نشون داد گفت ماشینتو بفروش پولشو بمن بده 3ماهه دیگه 70میلیون بهت میدم من تازه بعد 3سال 1ماه و نیم هست سفته رو اجرا گذاشتم چون با وعده دروغ 1ماه و 2ماه اینطوریها وعده داد که پولمو میده آخرش 3سال شد.
حالا فکر کنم وکیلش واسه تمبر اعتراض داده و منو به دروغ محض که میتونم ثابت کنم بفرستن از طریق قانون تحقیق که تاجر ماشین هستم در نمایشگاه و وضع مالیم هم خیلی خوبه بنده 3 تا بچه دارم و مستاجرم اگه گفته های وکیل درست بود من خونه ماشینو ... داشتم
از این گذشته اصلا میلیاردرم آیا اون مگه خودش با رضایتش سفته 58 میلیونی نداده؟ به زور که نمیشه سفته از کسی گرفت اون بی وجدان میخواد پوله ماشینی که از گلوی 3تا بچه و خانمو خودم زده و وام گرفته بودم و خریده بودم و میخواد بکشه بالا مگه حق صغیر رو میشه خورد
حالا ببخشید سرتونو بدرد آوردم منظور از این ابلاغیه چیه؟ یعنی حکم دادن یا حرف و تهمت وکیل نسبت به تاجر ماشین بودن رو پذیرفتن؟ لطف کنید از دیروز تا الان استرس برخوردارم خوابم هم از فکر و خیال نمیبره راهنمایی کنید محض رضای خدا چکار کنم بپوشان برسم خدا ازت راضی باشه

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوال کلی است و نیاز به مطالعه پرونده توسط وکیل و راهنمایی بعد از آن دارد