مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام خسته نباشید میشه خواهرم و راهنمایی کنید خواهرم شوهرش بهش خیانت میکنه با یه خانم متاهل هس هر کاری کرد نتونست منصرفش کنه بعد خواهرم شروع کرد تو دنیای مجازی یا مرده غریبه چت کرد که شوهرش فهمید و پرینت در اورد اینم بگم که سیم کارت به اسم شوهرش هس ولی دست خواهرم بود میخواستم بدونم اگه شوهرش شکایت کنه چی میشه با اینکه اونم خیانت کرده حالا خواهرم باید چیکار کنه ؟

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام صرف چت خیانت محسوب نمیشه ولی درصورتیکه خواهرتون خیانتی کرده باشن مجازات خودشو داره و با اثبات خیانت همسرشون هم تاثیری در مجازات نداره

حسین برخشان

جناب آقای حسین برخشان :

سلام . اینکه متنت چت‌ها دقیقاً چی بوده خیلی فرق می‌کنه . الفاظی که به کار بردن و موضوعاتی که در موردش صحبت کردند خیلی تعیین کننده است