مشاوره حقوقی رایگان - نیم عشر دولتی

باسلام وقت بخیر
سوال دیگه اینکه نیم عشر دولتی باید از اموال زوجه توقیف کرده کسر شود و مابقی به زوجه پرداخت شود یا توسط زوج از محل دیگری پرداخت شود؟
ممنون اگر کامل و مستند راهنمایی کنید
ضمنا برای هزینه دادرسی زوجه اعسار داده و یک سوم هزینه دادرسی ملزم به پرداخت شده و قبلا پرداخت کرده که آن هم جزو محکوم به در رای امده و گفتن بعد پرداخت کامل سپس محکوم علیه ان هزینه دادرسی را باید بپردازد. ایا درست هست یا خیر باید ابتدا هزینه دادرسی پرداخت شود ممنون راجب این هم راهنمایی کامل بفرمایید
سپاسگذارم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نیم عشر دولتی از خودمحکوم علیه ودر صورت عدم حضور از اموال توقیفی ابتدا برداشته می شود ودرخصوص سوال دوم پس از اخذ حکم به نفع شما هزینه دادرسی وهزینه های دیگر دادگاه بر عهده محکوم علیه هست