مشاوره حقوقی رایگان - میزان دیه

سلام و خسته نباشید، در تاریخ 21 اسفند96 تصادف کردم و بیمه نامه موتور از اردبیهشت ماه 96 شروع میشه و من راننده مقصر شدم و نامه پزشکی قانونی به این شرح است: 1سائیدگی(حارصه)کف دست راست2 شکستکی استخوان ترقوه راست که به نحو صحیح التیام یافته است 3بعلت آسیب نسوج نرم پیرامون محل شکستگی و محدودیت حرکتی ناشی از آن در حرکات خم کردن و باز کردن شانه راست نقص عضوی بمیزان هفت درصد(7%)ارزش عضوی اندام فوقانی راست حادث گردیده که ارش آن بمیزان سه و نیم(3/5%) دیه کامل انسان می باشد. درضمن تصادف در تاریخ96/12/21 اتفاق افتاده و نظریه نهایی پزشکی قانونی با توجه به معاینه های مجدد در تاریخ 97/5/28 نظر نهایی داده اند، هر جا رفتم میگن قبل از تصویب قانون بیمه شخص ثالث اتفاق افتاده و چیزی به من نمیرسه، وی وکیل هم گفته بهم غرامت نقص عضو میرسه، الان بیمه بهم 3ونیم درصد دیه رو میده که مبلغ7ونیم میلیون میشه آیا میزان دیه که میدن درسته یا میتونم اعتراض کنم؟

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

تمامی بیمه نامه های ثالث صادره از مورخ 95/03/29 مشمول دیه و هزینه پزشکی حادثه راننده مقصر می باشند .
برای راننده مقصر غرامت درصورت فوت یا نقص عضو درنظر گرفته شده است.
در صورت بروز حوادث تحت پوشش بیمه، راننده مسبب حادثه می‌تواند غرامت و هزینه‌های پزشکی خود را دریافت کند از طریق این بیمه هزینه‌های یاد شده تا سقف مشخص یعنی میزان تعهد بیمه نامه در صورتیکه مشمول قانون دیگری نباشد به وی پرداخت خواهد شد.
بنابراین از محل بیمه نامه شخص ثالث غرامت راننده تا سقف سرمایه غرامت راننده پرداخت خواهد شد.