مشاوره حقوقی رایگان - گمشدن پرونده جبهه برای کسری خدمت

پدر من دوسال سابقه جبهه دارد از سپاه ما برای کسری اقدام کردیم به سپاه صاحب زمان اصفهان گفتن پرونده ندارین . البته به گفته خود پدرم پروندشو خودش برده تهران . رفتیم تهران گفتن اینجام پرونده ندارین یه نامه دادن رفتیم اصفهان اونجام برگه دوپاسداره بهمون دادن برای تشکیل پرونده . میخاستم بدونم اگه از همین راهی که خودشون گفتن اقدام کنم چقد طول میکشه کسری بگیرم .. یا اصلا راه دیگه ای است که خود پرونده رو پیدا کنیم

پاسخ ها :

عباسعلی صبوری

عباسعلی صبوری :

باسلام ازمحلی که پدران ام شده است مدارک رااخذ وبه یگانه که کسرخدمت اعمال می‌شود ارسال کنین