مشاوره حقوقی رایگان - تردید در مسئولیت کیفری

تردید در مسئولیت کیفری و حصول علم بزهکاری متهم نمی باشد بزهکاری ایشان غیر وارد استناد ٣٧قانون و ماده ١٢٠ مجازات اسلامی حکم بر برائت متهم از بزه انتسابی صادر و اعلام یعنی چی؟

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

سلام. وفق ماده 120
هرگاه وقوع جرم یا برخی از شرایط آن و یا هریک از شرایط مسؤولیت کیفری مورد شبهه یا تردید قرار گیرد و دلیلی بر نفی آن یافت نشود حسب مورد جرم یا شرط مذکور ثابت نمی شود.
به دلایل مشروح در پرونده وقوع جرم یا بزه توسط مشتکی عنه برای قاضی محرز نگردیده است.