مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی

با سلام و عرض ادب: آیا وقتی قاضی در مورد صدور رای تخلف یا اشتباه کرده باشد و حدود یک سال از قطعی شدن رای گذشته باشد و آن رای غیابی صادر شده باشد و با توجه به اسناد و مدارک موجود تخلف یا اشتباه قاضی آشکار باشد میشود اعاده دادرسی نمود یا چون مدت زمان یک سال از قطعی شدن رای گذشته دیگر اعاده دادرسی پذیرفته نمیشود. اگر اعاده دادرسی پذیرفته نشود چیکار باید کرد که حق طرف ضایع نشود. ممنون

پاسخ ها :

حسین صوفی

حسین صوفی:

اعاده دادرسی مهلت مشخصی ندارد
ودر مورد تخلف یا اشتباه قاضی نیز باید از طریق دادگاه انتظامی قضات اقدام نمود