مشاوره حقوقی رایگان - نقض اعاده دادرسی توسط یکی از شعب شهرستان گرگان..

سلام...اعتراضی نوشتیم بعد از اجرای حکم که این اعتراض قابل قبول شعبه 38دیوان عالی کشور شد اما دادگاه تجدیدنظر شعبه 14گرگان دستور توقف دادن ولی بعد از 20 روز لغو شده... بعدش درمورد دیه و صدمه بدنی رسیدگی نکردن فقط اتهام فحاشی و تهدیدبه قتل رو رسیدگی کردن که دیوان خودش درموردش رای صادر کردن کلا منتفی کردن.... حال همون رای دیوان رو لفظی به ما اعلام کردن اما داخل سامانه نزدیک به یک ماه هس که نکردن.... درحال حاضر متهم درحال اجرای حکم میباشن که متحمل ما 570هزارتومان ماهانه دیه 5سال جرایم عمومی می باشن.... قابل ذکراست که متهم همین یک پرونده در دادسر اقضایی دارن...حال برگه دیوان رو به قاضی شعبه مربوطه نشون میدیم میگن که دیوان درمورد دیه و صدمه بدنی هیچ دستوری نداده درصورتی اخر مطلب دیوان تاکید کردن تقاضای محکوم علیه موردپذیرش قرار گرفته است... باتشکر....

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پیشنهادمیشودبایکی ازوکلاحضورامشاوره بگیرید