مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ارزان فروختن ملک توسط فروشنده

سلام.
من هفته پیش ملکی را خریداری و قولنامه کرده ام. بعد در قولنامه یک میلیارد ‌هفتصد میلیون تومان چک نوشته و چهارصد تومان هم رهن به خود مالک داده شده و در قولنامه نوشته شد و مبلغ صد و پنجاه میلیون هم برای سند ماند. فروشنده چک ها را تا یک میلیارد و سیصد از بانک گرفت ولی چک پانصد میلیون رو نگرفت. البته بعد از قولنامه طرفین برای انجام کار ها و گرفتن سند سرقفلی به دارایی مراجعه کردند تا بعدا بروند سند شش دانگ را انتقال دهند. حالا طرف اظهار می‌کند که من ملک را ارزان فروخته ام و یک هفته ای 15 میلیون هر مترش را افزایش داده و قیمت کاملا نامتعارفی را بازگو میکند و می‌گوید میروم شکایت میکنم و حالا شکایت کرده و میگوید من ملک را پانصد میلیون تومان ارزان فروخته ام.

پاسخ ها :

ادعای ارزان فروختن ملک توسط فروشنده ادعای ارزان فروختن ملک قوانین خرید و فروش ملک ملک