مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

سلام. همسر بنده در تاریخ 99.12.12 دادخواستی مبنی بر استرداد جهیزیه در شورای حل اختلاف شهر زیبا ارائه میدهد و امروز مورخه 99.12.14 به همراه چند نفر به منزل بنده در نارمک ( که اصلا در محدوده آن مجتمع نیست و حتی منزل پدر زوجه نیز در آن محدوده نیست) مراجعه مینمایند و مبادرت به شکستن قفل درب منزل نمودند. حال آن که در حکمی که در اختیار داشتند ذکر شده بود بار اول مراجعه نمایند و در صورت عدم پاسخگویی بار دوم مجوز ورود به منزل را دارند که بنده ممانعت نمودم و یاد آور شدم که بار دوم اجازه ورود دارند که یکی از مامورین با تمسخر گفت باشد این بار اول بود اما بار دوم وارد میشویم و دو پله به پایین رفته و بازگشت و گفت این هم بار دوم و به عنف وارد شدند. حال با توجه به این موضوع که همسر بنده کارمند شورای حل اختلاف می باشد و بنده هیچ گونه سیاهه ای امضا نکردم و هنگام انتقال جهاز به منزلم تنها مادر ایشان حضور داشته و اکنون 6 نفر اعضای خانواده ایشان سیاهه را امضا نمودند و بدون ارائه فاکتور صدور حکم در همان روز ثبت دادخواست آیا جرم قاضی تلقی نمیشود و ورود آن ماموران و بردن جهیزیه ایشان به همراه مقداری از لوازم من قانونی است؟ لطفا راهنمایی کنید چه کنم؟ ضمن این که هم از ورودشان با تهدید فیلم دارم هم همسایه ها شاهد هستند.

پاسخ ها :

مریم مهدوی

مریم مهدوی :

نسبت به رفتار ضابط قانون چون تخلف کرده در 197اگاهی شکایت بفرمایید

مرضيه  بادسار

مرضيه بادسار :

سلام دوست گرامی همینطور که مستحضرید معمولا در قانون ایران رسمه که جهیزیه رو خانواده خانوم خریداری میکنن و خودتان در حرفهای تان گفتید زمان انتقال جهیزیه مادرشان حضور داشتند شما اگر مدعی جهیزیه هستید باید با ارایه فاکتور اثبات کنید اجناس مال شماستدر غیر اینصورت جهیزیه متعلق به زوجه میباشد

زهرا قاسمی

سرکار خانم زهرا قاسمی :

استرداد جهیزیه قبل از صدور رای ، تحت عنوان تامین خواسته امکان پذیر است و در صورت عدم وجود سیاهه نیز امکان استرداد وجود خواهد داشت . اما در صورتیکه اجناس متعلق به شما را مسترد نموده اند ، شما می بایست اعتراض نمایید و وسایل را تحویل بگیرید در صورت تمایل با بنده تماس گرفته تا راهنمایی شوید

يداله  شاهنده الوار

يداله شاهنده الوار :

استان :

باید پرونده مطالعه شود در صورت احراز میتوان شکایت کرد