مشاوره حقوقی رایگان - احتساب جبهه داوطلبانه طرح شش ماهه دانشجویی

سلام. من در بهمن 66 از دانشگاه اهواز در مقطع فوق دیپلم فارغ التحصیل شده ام ولی با دانشجویان طرح شش ماهه به جبهه اعزام شده ام. در گواهی جبهه من و در قسمت نوع عضویت نوشته دانشجوی طرح شش ماهه. چگونه میتوانم آن را به بسیجی یا داوطلبانه دلیل دهم.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نمیتوانید درهر صورت سه چهارم آن داوطلبانه به حساب می اید