مشاوره حقوقی رایگان - انتشار عکس خصوصی

سلام، وقت بخیر.

شخصی در اینستاگرام با پیجی با نام دختر به بنده ( پسرم ) پیام داد و بعد از مدتی صحبت، عکس های ناشایستی درخواست کرد و بنده متاسفانه خام شدم و عکس دادم. بعد از مدتی فهمیدم ایشان پسر هستند و ممکن است با نام صفحه عکس های من را منتشر کنند. اگر این عکس ها را نشر دهند، میتوانم شکایت و یا تکذیب کنم‌؟

توضیح دهید ممنون.

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

بله هر دو کار را میتوانید انجام دهید ولی به دلیل حساسیت موضوع هیچ اقدامی قبل از مشورت با وکیل انجام ندهید. جهت پاسخگویی سریع تر به این آدرس مراجعه کنید forum.attorneyiran.ir

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام با توجه به اینکه اقدام صورت گرفته از سوی شمااز نظر قانونی جرم تلقی می شود باید در رسیدگی به این موضوع دقت کافی داشته باشید تا علیه خود اعلام جرم نکنید.در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر تماس بگیرید