مشاوره حقوقی رایگان - خرید مال مسروقه بدون اطلاع از مسروقه بودن

سلام. من یه تعداد قطعات کامپیوتر رو بدون اطلاع از مسروقه بودن خریداری کردم. به قیمت از آشنای مورد اعتماد خریدم. بعد از دستگیری طرف و اعلام شاکی به بنده مبنی بر اینکه می‌دونه من به قیمت خریدم و مشکلی با من نداره. بعد از چند ماه رفته از من بابت خرید مال مسروقه شکایت کرده. الان برای من احضاریه زدن. من چطور باید از خودم دفاع کنم. حتی به مالباخته کمک کردم برای گرفتن طرف.
به من 5 روز فرصت دادن برای دفاع از اتهام انتسابی

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
حتما وکیل بگیرید اگر نتوانید اثبات کنید مجازات حبس در انتظار شماست
اگر تهران هستید با من تماس بگیرید