مشاوره حقوقی رایگان - تایید استعلاجی برای درمان پارگی acl زانو

با سلام، بنده حین خدمت دچار پیچ خوردگی و پارگی acl زانو شدم و ام آر آی نیز دارم اما یگان حاضر به نامه زدن به بیمارستان نشده، اما خودم از بیمارستان مورد تایید سازمان تاییدیه استعلاجی گرفتم، آیا پس از مشاهده تاییدیه بیمارستان مورد تایید سازمان و پزشک معتمد سازمان، استعلاجی بنده مور قبول واقع میشه؟

پاسخ ها :

تایید استعلاجی سربازی استعلاجی سربازی