مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مطالبه

باسلام، درسال 91مبلغ 30 میلیون تومان به حساب برادرم ریختم که کامیونت خریداری نماید و سود مشارکت به بنده پرداخت نماید، اما به دلایل مختلف سرباز زده و حاضر به پرداخت سود مشارکت نشد، ضمن اینکه کامیون به نام شخص دیگری کرده(پسرخواهرم)، و برادر دیگرم طی این چندسال بعنوان راننده روی کامیون گماشته است و با ایشان قرارداد نوشته، و ایشان هم مدعی صاحب ماشین شده.
حال باتوجه به اینکه بنده قراردادی ندارم و تنها فیش واریزی دارم، آن هم به مبلغ7ملیون تومان، و مابقی به حسابی ریختم که ایشان گفته، و بدتر اینکه 15میلیون آن با فروش طلا همسرم درهمان مکان انتقال وجهه دادم و درحال حاضر طلافروش نیست و نقل مکان کرده.
چگونه شکایتی باید تنظیم کنم تا به اصل و سود مشارکت طی این چندسال مطالبه کنم؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،دادخواست به دادگاه مبنی برمطالبه وجه بادلیل شاهدیااتیان سوگند.