مشاوره حقوقی رایگان - دیرکرد اقساط خودرو

با سلام . اینجانب در سال 1390/7/15 یک دستگاه خودرو تیبا صندوق دار مدل 90 از شرکت خودرو ساز اقساطی خریدم 5میلیون خورده ای نقد و 3عدد چک 6ماه دادم اولی 1391/1/15دومی 1390/7/15اخری1392/1/15چون کارم کشاورزی بود موقع خرید مبلغ چک اول 246000تومان موقع خرید ریختم حساب تا خیالم راحت باشه هنوز قسط دوم نرسیده بود ماشین نو چپ شد و حدود 10میلیون خرج اورد البته اسمش بیمه طلایی 6ستاره ملت داشت بعد از مدتی که حالم خوب شد رفتم برای کار بیمه بیا درستش کن گفتن چک فرم خورده انگار مادربزرگ تنها یاورم دوباره فوت کرد خلاصه رفتم بانک گفتم چرا گفتند نقص امضاء زدم تو سرم گفتم نباید یکی از این شرکت زنگ بزده من بیامدم از شیراز این چک ها مهر بزدم تا برگشت نخوره شرکت خودرو ساز اعلام به بیمه کرده بود اگر بیش از 40درصد خسارت دیده پول بدید به ما فوری مبلغ اولین چک نقدی ریختم بحسابشون تا امدم جمع جور بشم دومی بعد 15روز نقدی زدم حسابشون فقط اخرین چک مانده بود رفتم سراغ بیمه گفتند از 10 میلیون 7 و نیم بیشتر تعلق نمیگیره گفتم شانس ما است وقتی بیمه پول ریخت بحساب کلا مبلغ 5040000تومان بهم دادند بازم گفتیم خدا را شکر حتما 2460000 تومان بابت قسط برداشت کردند تا ما از تیبا نجات پیدا کنیم خلاصه نرفتیم سراغ نمایندگی تا یکسالی بیشتر یک نامه بالا بلندی از قد خودمم 185سانت بلندتر امده چنان اخطاریه داده که نپرس همه چیز توقیف میشه از خدا بی خبر ی امده بود نامه برای مادر پیر مریض خوانده بود با هزار چاخان انگار فردا باید اعدام بشم قرص قند و چربی دیگه گیر پیرزن نمیاد امدم منزل چنان گریه زاری کرد ترسیدم کسی فوت کرده وقتی خواندم نوشته ظرف 10روز 2460000تومان بریز حساب خلاصه از ترس پیرزن ریختم و ثابت کردم که ریختم. گفتیم راحت شدیم بعد 9سال و نیم زنگ و پیام زن و مرد کارمند وکیل و خلاصه نصف کارمند شرکت خودروساز پیام و زنگ بیا 1میلیون هشتاد هزار دیرکرد بده هرچی قسم و ایه ندارم خشکسالی بدبختی ه‍نوزم ادامه داره. اتاق ماشین عوض کردند هر چی سالم بود نبود همه گفتند نو کردیم بعد متوجه شدم اتاق نوک مدادی نداشتن اتاق سفید رنگش پاک کردند دوباره رنگ نوک مدادی کردند دادن بهم پول کامل ازم گرفتند بعدش شروع به بازار ازاد تمام وسایل نو انها دوباره نوتر کردم چون راست می‌گفتن عوض شده البته داخل لیست حالا هم منت گذاشته شرکت خودروساز بخشش دیرکرد ازمون کمتر بگیره تقریبا دوسال شده جمع هر سه چک دیرکرد میشه حدود 900هزار میخواد تخفیف ویژه بده 1070000تومان بگیره. اول خدا دوم شما وکلا ؟ ببخشید واقعیت با داستان گفتم بدون یه کلام چاخان انصاف . عدالت خوب چیزیه . واگذارشون میکنم به ابوالفضل العباس ع .تمام مدارک فرستادم براشون خانم م .. چند تا دندونم افتاد گردن و کمرم ضایع شده .با سرعت 100 تا ماشین ABSترمزش قفل کنه جلو کله کنه ده سال انواع سواری رانندگی میکردم نیسان باری وای ولی تیبا . شما خدای متعال بفرمایید

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

این همه داستان تعریف کردید آخرش معلوم نشد سوالتون در زمینه حقوقی از وکیل چی هست ؟