مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک مشاع معرفی شده به دادگاه بابت دیه محکوم

سلام.
با عرض خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز و ارجمند.
سهم من از ملک مشاعه معرفی شده 155 ملیون است که خوده شاکی 32 ملیون از من طلبه دیه دارد که خود ایشان ملک را در مزایده نخست درخواست نموده و بنده کل ملک را در جلسه مزایده به ایشان پیشنهاد دادم. ولی دادگاه به اندازه طلب ایشان دستور واگذاری داده است (یعنی اندازه 32 میلیون . نه 155 میلیون)

پاسخ ها :

مینو برومندنیا

سرکار خانم مینو برومندنیا :

در صورتي كه شاكي خود خريدار ملك باشد بايد به مبلغ كارشناسي شده ملك را بخرد

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

باسلام مزایده فقط به مقدارمحکوم به می باشدشمامی توانیددادخواست افرازواگرقابل افرازنیست دادخواست فروش بدهید